top of page

Hoverboard şarj almıyorsa ne yapmalı?

Öncelikle elektrikli kaykay bataryaları hakkında bir konuya açıklık getirelim. Çoğu müşterimizden gelen batarya kaynaklı arızalı hoverboard ların dış etiketlerinde Samsung , Lg gibi markaların etiketleri bulunsa da %99 oranla batarya hücreleri bilinmeyen çin markaları çıkmaktadır.Ayrıca bu kadar güçlü pillerde pil koruma devresi olması gerekirken ne yazık ki yine aynı oranda bulunmamaktadır. Ürün satışı yapan firmalar bu konuda derin bir üçkağıt içindeler ve insanları tehlikeye atmaktan ise hiç çekinmiyorlar. Bu şekilde oluşturulmuş bataryalar patlama, yanma gibi büyük problemlere çok yakındır. Biz dahi bu tür ürünleri sökerken neredeyse bomba imha ekipmanı giymek durumunda hissediyoruz.

Bilindik pil markaları Samsung , Varta, Philips gibi firmalardır. Samsung marka tek bir hücrenin fiyatı 8-9,00usd civarındadır ki bu cihazlarda bu hücrelerden 20 adet bulunmaktadır.

Şarj almama problemi bazen basit olabiliyor.

Bazen şarj soketinin uzandığıı kablo cihazın içinde yerinde çıkmış olabiliyor. Bu gibi durumlar için aşağıda ki video dan denemenizi yapabilirsiniz.

Hoverboard şarj kablonuzu cihazı bağladığınızda halen kırmızı renkte şarj ışıüı yanmıyor veya yanıyorda cihaz şarj olmuyorsa. Yüksek ihtimal pillerinizi yenilemeniz gerekecektir. İster pili siz satın alıp kendiniz montajını yapabilir, ister yedek servis ekibimiz sizin için montajını ve kontrollerini yapabilir.

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page